Üdvözöllek!
Gulyás-Szabó Szilveszter vagyok, esküvő, portré, könnyű- és komolyzenei koncert fotós.

Üdvözöllek! Gulyás-Szabó Szilveszter vagyok esküvői fotós Debrecen térségében és országosan.

Zenészből fotós

2011-ben zenészként kezdtem a lakodalmak látogatását. Még zongoratanár szakos hallgatóként kaptam meg első fényképezőgépemet, amivel a lagzikon a zenélés mellett öncélból fotóztam. Egyik esküvőn sikerült elkapnom egy pillanatot, amikor a vőlegény először látta meg a szeretett menyasszonyát. A vőlegény az örömkönnyeit törölgette az arcáról, amit nekem sikerült elkapnom.

Az e fajta képek ösztönöztek arra, hogy komolyan foglalkozzak a fotózással, így felcseréltem a kereken 10 éves zenélési pályafutásomat a fotózásra.

többet adni, mint egy szolgáltató

A 10 éves lakodalmas pályafutásom alatt az a tapasztalatom, hogy alapvető elvárás, hogy egy zenész a tőle telhető legmagasabb szinten legyen képes a hangszerén játszani, de igazán akkor alkot maradandót és akkor hagy az emberekben kellemes élményt, ha szórakoztatni is tud. A kettő nem jár alapvetően együtt. A fotózás területén úgy vélem, hogy ugyan ez a helyzet.

A fotós ott kezdődik, hogy magas szinten elsajátította a fotózás művészetét és képes a rábízott munkát teljes körűen elvégezni. Én ennél tovább szeretnék menni, és azon felül, hogy törekszem a legmagasabb szinten űzni a foglalkozásom, szeretnék értéket teremteni és élményt adni az embereknek. Fontosnak tartom például, hogy a lakodalomban mindenki megtáncoltassa a menyasszonyt, még a fotós is! Ezáltal is picit személyesebbé téve a házaspár és a köztem kiépült kapcsolatot, és kinőve abból a skatulyából, amit a szolgáltató elnevezés magába foglal.

Webdesign: Jónizs János
Logo és design: Gulyás-Szabó Luca
Gulyás-Szabó Szilveszter EV.
Minden jog fenntartva © 2021-2024
Adatkezelési tájékoztató

Webdesign: Jónizs János
Logo és design: Gulyás-Szabó Luca
Gulyás-Szabó Szilveszter EV,
Minden jog fenntartva. © 2021-2024
Adatkezelési tájékoztató